Η κορυφαία βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, Κρι Κρι, επιλέγει υπαλλήλους έξι ειδικοτήτων σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά ζητούνται:
- Payroll Assisant (Σέρρες) - Απόφοιτος Σχολής Οικονομικών ή Χρηματοοικονομικών - Λογιστικής, εμπειρία 2 χρόνων σε οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον, γνώσεις της εργατικής νομοθεσίας, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση MS Office, οργανωτικότητα, κάτοχος ερασιτεχνικού διπλώματος οδήγησης
- Junior Financial Analyst (Σέρρες) - Πτυχίο ΑΕΙ σχολής χρηματοοικονομικής κατεύθυνσης ή μαθηματικών ή στατιστικής, δίπλωμα ACCA (επιθυμητό), πολύ καλή γνώση συστημάτων ERP, άριστη γνώση Αγγλικών, ευχέρεια χειρισμού Office, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, εξοικείωση στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικών μοντέλων
- Sales Supervisor Παγωτού (Θεσσαλονίκη) - Απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, αποδεδειγμένες γνώσεις παραδοσιακής τοπικής αγοράς, γνώση MS Office
- Μηχανολόγοι ή Ηλεκτρολόγοι (Σέρρες) - Απόφοιτος σχολής πρώην ΑΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανολόγων Μηχανικών, εμπειρία 2 χρόνων κατά προτίμηση στον τομέα τροφίμων ή φαρμάκων, ικανότητα ανάγνωσης και σύνταξης μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, γνώσεις οργάνων ελέγχου ροής / στάθμης / πίεσης / θερμοκρασίας, πιστοποιημένες γνώσεις για ασφάλεια / πυρασφάλεια και υγιεινή στον χώρο εργασίας, γνώση MS Office, βασικές αρχές τεχνολογίας τροφίμων, καλή γνώση Αγγλικών ή Γερμανικών (επιθυμητό)
- Επόπτες Παραγωγής (Σέρρες) - Απόφοιτος Τεχνικών σχολών - Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση κατά προτίμηση στον τομέα τροφίμων ή φαρμάκων (επιθυμητό), βασικές αρχές τεχνολογίας τροφίμων σε γαλακτοκομικά προϊόντα
- Χειριστές Μηχανών (Σέρρες) - Απόφοιτος Τεχνικών σχολών - Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, καλή γνώση Η/Υ, γνώση Αγγλικών, βασικές αρχές τεχνολογίας τροφίμων σε γαλακτοκομικά προϊόντα
Η ιστορία ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη.
Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι.
Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.
Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρείας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.
Το 2000, η Κρι Κρι καινοτομεί στην αγορά γιαουρτιού, λανσάροντας το «Σπιτικό», το πρώτο γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία και γρήγορα κερδίζει τις πρώτες αναφορές στις έρευνες αγοράς.
Σήμερα, η Κρι Κρι μετά από 64 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.