Το φετινό Spetses Mini Marathon γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε για ακόμη μία χρονιά το παρών, προσφέροντας απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στο πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός. Η φετινή - δέκατη κατά σειρά - διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου και συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Με σύνθημα το «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξίδεψαν στις Σπέτσες για να παρακολουθήσουν το 10ο Spetses Mini Marathon και να γιορτάσουν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» με θετική διάθεση και σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ειδικά φέτος, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές που αντιπροσώπευσαν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και VIP, όπως οι: Γιώργος Διαλεκτός, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρία Μαλάι, Δημήτρης Κουλούρης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Νίκος Κυριαζόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, και πολλοί άλλοι.
Από αυτή τη διοργάνωση-«σταθμό» στον Αθλητικό Τουρισμό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μακεδονικός Χαλβάς, που έδωσε για ακόμη μια χρονιά το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο Καΐκι Beach, την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Στην πρόσκληση του Μακεδονικού Χαλβά ανταποκρίθηκαν VIP και δημοσιογράφοι, που δοκίμασαν ένα μοναδικό μενού και απόλαυσαν γλυκές δημιουργίες με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι! Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί του Αργοσαρωνικού κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους και προσφέρουν ενέργεια, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι απόλυτα ενταγμένος στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. "Με γεύση Βανίλια, με Κακάο ή με Αμύγδαλα… επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά!!", όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.
Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή. Για περισσότερα από 90 χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.