«Ζεσταίνεται» σιγά σιγά η αγορά για το Πάσχα, με τους φούρνους να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθώς προετοιμάζονται για τα παραδοσιακά εδέσματα όπως τα τσουρέκια.
«Το τσουρέκι το έχουμε όλο τον χρόνο στην καθημερινότητά μας. Σίγουρα το Πάσχα θα έχει την τιμητική του και θα στολιστεί με το κόκκινο αυγό, θα γίνει σε πλεξίδα», λέει στο MEGA η Μαρία Αλετρά, ιδιοκτήτρια φούρνου.
Το απλό τσουρέκι το κιλό στοιχίζει περίπου 9.50 ευρώ, ενώ ανάλογα με τη γέμιση και το περιτύλιγμα οι τιμές ποικίλουν.
«Είμαστε σε μια διαδικασία που προετοιμαζόμαστε».